Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VALVAKA


Om man inte står ut
med förlusten
och ingen tröst heller
vart går man då

en dygnet-runt-smärta
valvaka utan slut




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-12 13:04



Bookmark and Share


  XIII
Klaga hos Maggda
2022-09-12

  Daniel_78 VIP
Ja det är en igenkännande stickande känsla,

Det sägs ju att promenader kan dämpa ångest, så det viktigaste är nog att komma ut och röra på sig.


2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP