Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbränd

Mellan tummen och pekfingret
har jag fångat min flagnande hud,
den vätska fångad under
har börjat läcka ut.

Jag drar loss mitt skinn i strimlor,
mitt väsen blir förbytt,
var rinner nedför bröst och ben
och döper mig på nytt.




Bunden vers av Ariadnes tråd
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-14 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läskigt bra.
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ariadnes tråd
Ariadnes tråd