Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så få år kvar

Om jag träffat dig när jag var ung,
så kunde jag ha slukat dig,
men nu känns min kärlek alltför tung.
Det är som om jag stukat mig.

Våra kroppar kunde dyrka oss
så själ och kropp förenades.
Utav lust vi kunde styrka oss
men vårt möte det försenades

Så jag mötte dig när hösten kom.
När saven ej är flödande,
och min kärlek blott ger trösten som
kan hålla bort all dödande..

Jag älskar dig med allt jag har.
Ej tagande men givande.
Jag ger dig det som jag har kvar;
min kärlek och mitt skrivande.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick