Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu finns den som melodi


Jag ska sakna dig

Jag frammanar tankar så jag känslor förnimmer
Det jag skulle känna då du inte fanns
Hur du i min tanke försvinner i skimmer
Och hur världen förbyts till att sakna nyans
ett tomhetens eko som ekar inom mig
Ett tomhetens vacuum där du en gång var
I den värld som du vandrat finns ingen liksom dig
I den värld som du vistats blott skärvor finns kvar.

Stick
Och inom mig hör jag den sången som ljuder
Den sången av saknad som ständigt finns där
En sång som jag hör fast jag tanken förbjuder
På hur det kan bli men som alls inte är.

Refräng
Jag ska sakna dig
Ska sakna dig
Jag ska sakna dig om du försvann
Jag ska sakna dig
Ska sakna dig
När jag inget mera kan,
Ska jag ändå
Sakna dig
Ska sakna dig
Och det liv som är förstört
Jag ska sakna dig
Sakna dig
Ska jag sakna dig så oerhört


Så jag håller dig hårt så du ej kan försvinna
Jag håller din hand annars faller du bort
Att jag är din man och du är min kvinna
Vill jag vara för evigt, men alldeles för kort
Att ej våga älska för rädslan att missta
Att ej våga leva för den sorg det kan ge
Att leva vara dag, som den dag är den sista
Men trots det se framåt på det liv vi kan se

Stick
Men inom mig hör jag den sången som ljuder
Den sången av saknad som ständigt finns där
En sång som jag hör fast jag tanken förbjuder
På hur det kan bli men som alls inte är

Refräng
Jag ska sakna dig
Ska sakna dig
Jag ska sakna dig om du försvann
Jag ska sakna dig
Ska sakna dig
När jag inget mera kan,
Ska jag ändå
Sakna dig
Ska sakna dig
Och det liv som är förstört
Jag ska sakna dig
Sakna dig
Ska jag sakna dig så oerhört




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-17 13:03



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jättefint och mjukt med melodi och gitarrspel
2022-11-18

  Maiah VIP
Vackert med saknad! Har du skrivit melodin till texten?
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick