Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man tro på?

Kan jag tro på Gud
eller ens dinosaurier?
Någonstans får man dra en gräns.
Kvantfysik, själavandring, Pluto.
Ingen av dem har jag sett i verkligheten,
eller Musse Pigg.
Men han har ju å andra sidan
inte utgett sig för finnas annat än i make believe.
Han dock den mest påtagliga,
men det är visst det andra man ska tro på.




Fri vers (Fri form) av Knickedick
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 22:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Många frågor vilket är nyttigt
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick