Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten, min egen version av densamma, för en lätt häpen (så möjligt som oförstående) allmänhet.


Dagens förklarade ord 2020 08 08






Kajskjul
-
betyder att skjulet på kajen tillhör en figur
som går under namnet Kai eller Kaj. Det
skall inom litteraturen vara en skum och
tillika skygg varelse, som sena nätter eller
tidiga morgnar synts skymta en del riktigt
dimmiga dygn eller som fantastiska datum.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-09-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP