Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas fördämning brast med hösten

Hösten flyger in
Med svaga vindar
Klar luft
Lätt att andas
Känslorna
Bubblar
Glad
Ledsen
Arg
Gråter
Framför rutan
I tidningen
Av musik

Känslor
Av att se dig
Naken under
Din vita linneklänning
Lusten av dyka under
Känna skötet pulsera
Smaker
Aldrig sinande

Känslor
Svåra att låsa in
Tårar vill ut
Vill ut
Likt en vårfors
Dämningarna
Behöver brista

Galenskapen
Skriker
Efter oss
Ta städer i besiktning
Smaka dina läppar
i mörka gränder

Ilskan
Förbannar världen
Att aldrig ta lärdom

Glad
Att kunna
Våga känna
Livet

Ledsen
Sorg
Vad du bär
Alltid kommer bära
Som jag aldrig
Kan bära för dig
Hur jag än vill

Känslorna lever
Flödar
Som en fors
Där fördämningen
Brustit
När kraften
Vågat vakna.




Bunden vers av Mfredrik VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-24 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP