Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Tom som rånarens vision

Ångestfylld som en tilltäppt hals

Praktisk som den dömdes flyktplan

Bilen tar mig hem




Fri vers av Hugo Grahn
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-09-29 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Grahn
Hugo Grahn