Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT DRÖMSCENARIO I KREML

När det ryska folket börjat förstå
att de bara används som kanon-
mat åt en psykotisk paranoid dik-
tator med allvarliga Oidipus kom-
plex samt fixering vid moderlan-
det Ukraina och gör som ameri-
kanerna när de stormade Capito-
lum och intar Kreml's högkvarter
i Moskva kan Europa och världen
andas ut.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-09-30 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP