Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 "potentiella naturlig energi"under skattebetalning.


Vad är en "kvinna" mer än en lagligt betald hora?

 - Rumänsk prostituerad misshandlad av klienten som inte ville lämna, efter att tiden han betalade för gått ut, i Valencia. En 27-årig man av pakistanskt ursprung greps på torsdagskvällen på Avenida del Oeste de Valencia, i centrum av den spanska staden, omedelbart efter att han sexuellt övergrepp en rumänsk prostituerad i området, 

Handelserna ägde rum på torsdagen, runt klockon 20.00, och i en lägenhet i Ciutat Vella i València, där kvinnor arbetar som prostituerade, han ville inte lämna, efter att tiden som han betalade för gått ut, Kvinnans skrik larmade de lättären, auch av dem de sälädda hallickarna, som tog gärningsmannen ut på gatan. Den påstådda våldtäktsmannen greps för ett brott för sexuella övergrepp och kommer att ställas infer en domare.

 

 

                                                                   ***

Det vill säga, om det bara går en minut efter utsatt tid kan det betraktas som en våldtäkt. Och samma lag gäller för gifta par, om den ena inte vill och tvingar den andra är det fortfarande våldtäkt.

Vilken kompensation ska hon begära, du ser att hon vänder sig om i den goda världen och gifter sig som oskuld.

Vilka pengar får advokaterna ur rumpan!

Var försiktig om du överskrider den utsatta tiden, du kommer att åtalas för ett brottmål.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-03 11:42



Bookmark and Share


  Koloristen
"Var försiktig om du överskrider den utsatta tiden, du kommer att åtalas för ett brottmål."

Har de inte hört talas om den "akademiska kvarten"? Oprofessionellt!

Å andra sidan kanske klienten i fråga ville gifta sig med kvinnan. Annan kultur, där samtycke är mindre viktigt.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP