Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt ett sträck

I livet

Gå vidare

Se dagarna

Flyta med

En känsla 

Av lycka

Bara vara 

Ensam 

En stund

Glädjefullt

Få ordning på livet

Meningsfullt

Allt sker så fort

Öppnar nyfiket

Nästa dörr

Formar  en ny tid

livscirkel sluts

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-03 13:30



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
REFLEKTION ÖVER TIDEN
2022-10-03

  Bibbi VIP
Gillar.
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP