Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advokaten

Skurken gick fri
jag tog hans parti
Att få rätt fast det är fel
säger en del men
arvodet blev stort
för försvaret jag gjort
Slutet blev gott
alla har fått
sin lagliga lott
inklusive skurken




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-03 21:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser en del av vårt samhälle.
2022-10-05

  Öknens Ros VIP
"Hellre fria än fälla" Jo, jo, så säger lagen. Minsta tvivel och brist på bevis så går bovar fria.
2022-10-04

    Sefarge VIP
Skurkar har sin egen lag
I ett slag med kulhål
Inuti en kropp har det
Skapats ytterligare
Hämnd att utkräva
När når det sitt
Slut till slut?

2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP