Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Brist - vara av Sefarage


Maskrosen

Jag är en robot ja
klipper gräset så fint var da
oj men strömmen tog visst slut
maskrosen står på lut
den växer så gul och fin
lämpar sig utmärkt för maskrosvin




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-06 10:23



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra tänk - maskrosen kan vi inte utrota men "den växer så gul och fin lämpar sig utmärkt för maskrosvin"
2022-10-08

    Lena Staaf VIP
Nej robotrn rår inte på maskrosen. Och tur är det för den är fin!
2022-10-07

  Öknens Ros VIP
Maskrosen ger aldrig upp sin kamp, återuppstår igen och igen.
2022-10-06

  Solstrale VIP
Med ett klipp av robot, blir det på maskros likt abort, men de återkommer väldans for. Maskrosvin värmer gott…
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP