Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Förståndshandikappade' är ofta nog inte smarta nog att vara bedragare, pirater och brott i 'den högre skolan' . De sysslar mera med att 'lura varandra' om 'tillfället gör tjuven'. Melodin i texten nedan är en låt av Marko o'Lio


Det vore av största intresse att få veta...






...om hela folket gick 'man ur huse' och skanderade

'krig, krig, krig,
krig, krig, krig,
krig, krig, krig,

makten vill ha mera

krig, krig, krig,
krig, krig, krig,
krig, krig, krig,

makten vill ha mera

krig, krig, krig,
krig, krig, krig,
krig, krig, krig,

makten vill ha mera

krig, krig, krig,
krig, krig, krig,
krig, krig, krig


(För går det att 'massarrestera'
en miljon människor på en och samma dag?

Att jag själv inte kan gå där har sina skäl,
Jag befinner mig int på plats
samt
Jag kan int likt fågeln flyga
och
Jag talar int språket)

(Frågan är om det skulle gå hem i Norge?

'De vill ha kris, kris, kris
mera kris
och kris
det kommer det att bli'.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-06 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP