Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 17-åriga flickan som hängde sig

Den 16-åriga flickan var allvarligt psykiskt sjuk.
Men vem fan bryr sig i grund och botten?
Vi har viktigare saker och problem att sköta.
När flickan var 17 år så tog hon livet av sig genom hängning. Hennes mamma och pappa tänkte att OK shit happens, livet går vidare, ska vi kolla om det finns någon bra film på Netflix?
Vad fantastiskt dåligt det går för Djurgården i hockeyallsvenskan. Det är något allvarligt fel på min mobiltelefon älskling. Jag kan inte leva utan den.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP