Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog vet jag, nog ser jag

Jag vet
Jag e som få
Som få människor
Vad jag kan
Vad jag gör
Vad jag lär
Vad jag utmanar
Jag ser det tydligare
Med åren
Att jag e som få
Ändå

Sparkar
Jag mig
I skrevet
Vem tror du
Jag tror ingenting
Bara hur d e
Å ingen värdering
Bara få d ur blodet




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-08 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP