Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

Kisande sol genom grenar,
känner den mjuka mossan
under skonrna
Lukten av barr och skog
lungorna fylls av ro

Bedövad av skogens skönhet
saktar jag in
Sätter mig ner på en stam för att
vila vid rotvältan
skogens gapande mun.

Stammar vita och grå
knotiga
med grönskimrande mossa
som vätter mot norr

Det börjar skymma
skuggor från träden
faller på marken

Stigen jag gick på syns ej mer
lyssnar
svaga ljud från en trafikerad väg
går ditåt.
Vägen dyker upp, jag vet var jag är.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-09 08:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Eftertänksam inspirerande kreativ - skogen vackert gestaltad! Liksom vilsenheten du målar i tydlig metafor! Galant!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP