Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vind el

Midvinternattens köld är hård
Stjärnorna gnistra och glimma
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma
Vinden har lagt sig till ro
solen gått ner över slätt och mo
Alla frysa i enslig gård
midvinternatten är kall och hård




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-09 15:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om mörker och kyla.
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP