Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderpennan

Behöver jag vara något, något för dig? Eller är jag enbart ett verktyg som gynnar dina egna skrifter, när du ensam sitter intill skrivboken. Ser du bläcket som faller på ditt papper, när du skriver med sirliga vackra bokstäver? Ser du hur vackert fjädern rör sig när du skriver, och det är enbart för dig?
Ja! Det är jag din egen fjäderpenna, var tacksam över den.







Fri vers av Hjärtan
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-09 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjärtan
Hjärtan