Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B.

Det regnar över natthimlen
små snabba drakar, blåa ljus
försvinner utom räckhåll för ögat
förvandlingens tid, eldens kraft
gjuter vingar av beskydd
för framtida uppvaknanden




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 102 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-09 20:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, visst är det så!
Jag har sett dem! Elddrakarna.
Vackert skrivet!
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu