Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Rim håller hjärnan i trim! Av Ewa-Britt Nilson. 2022-10-10. Datum står för då texten blev läst, oavsett då den lagdes ut här.


Kommentar på en text (2607) bara rara rim




Får väl allt inifrån ett du
de bara som rasar över dig nu
orden samt de åter kommande rimmen
allt ifrån bittida till sena timmen
likt i sånt vatten badar en fru...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2023-08-20 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP