Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 54

 

Gud hjälp alla människor som har det mer eller mindre jobbigt. Hjälp alla som känner det som köttfärs i kroppen på grund av världs-, samhälls- och det egna läget med mat-, bensin- och och elpriser som befinner sig uppe i övre stratosfären. Den ekonomiska knapphetens förbannelse är ett gissel och en glädjedödare.
Herre kom till dom vars liv nästan bara är stress och press, hugsvala dom med din frid.

I Jesu Kristi Namn - Amen <3




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-10-11 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP