Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Tillfällig tillbakablick av Sefarage


Ortens hårda villkor

I orten står livet på spel
gudnåde dig om du håller på fel
då smäller ett skott
dit liv blev kort




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-13 09:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra och tankeväckande.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP