Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni har inget.

i min själ att göra .
ni tillhör er själva.
hela världens barn,
är dina och mina barn.
sa du en dag.
när nu alt gått för långt.
länge mer tillsammans.
på dagarna ingen,.
ingen ser ljuset ingen se glädjen.
ingen ser tiden ingen ser friden,
att älska världens barn.*
en sa det är inte mina barn.
o minna barn tillsammans.
jo det är våra barn tillsammans.
i all evighet .
av birgitta skrev 10-10 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-13 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP