Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

När ditt sinne av oro rister
spegeln av dig själv brister
den går att klistra ihop
om du är lugn och klok
då blir du dig själv igen
en spegel på himmelen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-10-14 08:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Finurlig pärla!
2022-10-17

    Lena Staaf VIP
Ibland går det, ibland inte. Vissa skärvor är för många och vassa.
2022-10-14

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar en inre resa från mörker till ljus.
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP