Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du inte vet

livet

det rämnar ur himlens händer

ett stjärnregn ur intet

en glaserad yta ur förunder

världen är en sångbok

ur den finner vi livet

i melodi

i melankoli 

ur tunga portar 

ur en saga 

är vi världens potpurri 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-14 13:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och tilltalande
är din vemodsfyllda
sång i natten.
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP