Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: På livets vägar av Marita Ohlquist


Mina skor

Mina skor är många
en del är trånga
en del är stora och vida
med dem kan man nästan skida
men de som är bäst
är de som passar min läst
med dem hittar jag alla spår
de bara går och går




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-14 23:00



Bookmark and Share


  Margit Grell
Bra om ett par skor! Livsfilosofi..
2022-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Bravo.
2022-10-19

  Solstrale VIP
Bedårande liten dikt!
2022-10-17

    Lena Staaf VIP
De som är bäst är de som passar min häst, läste jag först. Och då kommer man långt Hästen har tåliga järnskor.
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP