Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

En grå dag, kallt och bittert.
Inombords varm av dig.
Som att skina av inget.
Det runt om rör mig ej,
påverkad av dig.




Prosa av Posttraumatisk-livsnärvaro
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-15 11:46



Bookmark and Share


    Askanden
"Som att skina av inget."

skinande formulerat.
2022-10-19

  Diana,VC
Vacker!
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Posttraumatisk-livsnärvaro