Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stenens hjärta varmare



än dödens iskalla korslagda händer
Varje nagel varsamt filad och målad
den stärkta sköterskan
fuktade de torra läpparna
och nålen raspade den roterade skivan
det välformulerade talet föll
mot det antiseptiska golvet
och ögats blanka glas
inte en krusning eller imma över
Den som inte blir härdad
vid mötet av död och sjukdom
drunknar i sällskapet då Karon
ror båten
över floden Styx


Rapport från
Mellan vita lakan







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-15 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP