Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


LÄNGTAN TILL EN NY VÅR..

 


Vi ser den molnfria skyn
vackert speglas i sjön
där vi nu går
i barndomens land
Vi ser hur skogen står tät
runt alla backar och krön
dit vi för alltid knyter
ett kärleksfullt band


Med den frihet som väcker
vackra minnen till liv
då känns all oro
långt borta i dag
Så låt hjärtat få öppna
sitt innersta rum
nu när vinden
känns ljummen och svag


Sen när våren snart kommer
och en vinter åter tar slut
då ligger vägarna
öppna igen
Låt oss då vandra tillsammans
mot kärlekens land
där ett nyfunnet hopp
blir vår vandrande vän


Så ta min hand känn den vind
som mot framtiden bär
och som blir svaret
på de frågor vi har
För det är tiden som gått
och som nu fört oss hit
som också skapat allt
vi i minnet gömt kvar


För det är våren som kommer
med sommarens hopp
när den så ömsint
väcker naturen till liv
Så när vi går mot en vår
där i hembygdens land
ser vi allt det som varit
ur ett nytt perspektiv


Ja alla våra nära och kära
de där i tankarna finns
och i våra hjärtan
där lever de vördanadsfullt kvar
För det är dem som oss lärt
om vad kärleken är
när vi sökt svaren
på de frågor vi har


Så låt all kärlek få vinna
låt alla känslor få liv
släng nu allt tvivel
där på vemodets bål
För det är hit vi vill nå
på den väg som vi går
nu när hoppet
snart fört oss i mål


Så ta min hand känn den vind
som mot framtiden bär
och som ger oss svar
på de frågor vi har
För den tiden som gått
har nu fört oss hit
och skapat allt
som vi i minnet gömt kvar


Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-16 10:24



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kärleksfullt om livet.
2022-10-16
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP