Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Började som Kurr i osa. Råkade sedan ut för ett sådant där för arglikt stavfel. Jag ser på nyheterna i teve ibland. Men en prognos är väl inte detsamma som att vara ute i ogjort väder? Eller borde jag tänka tvärt om där?


Kurr i oas (II)




Alicia är ofta ute och springer mera mentalt,
men kommer aldrig riktigt fram till målsnöret.
Det är alltid precis utom räckhåll för Alicia
och precis när hon tror sig om att få 'veta svaren'.

Byter drömmen plötsligt riktning och telefonen
ringer som för att väcka Stig ur drömmen.
Sedan ringer mobilen för att göra Stig tjänsten
att som väcka honom ur tron att han är vaken.

(2022 10 19)



















o















Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-07 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP