Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har inget ,

att ge mig i dag,
sa du.
då sa jag.
är det inte du.
som skall ge mig nåt.
o jag tar emot,
skrev 7.2 2022.
en gång sa .
sa du jag vill inte .
ta i dig med en tång.
jag svarade har du nån tång .
av birgitta

jag kryper .
intill dig i natt ,
du blir aldrig min skatt.
du visste du visste.
nu du min kärlek misste.

du skall inte skriva vad jag sagt.
ditt mitt liv inte överalt.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP