Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet

Vi inför ett förbud så blir allting bra
sa politikerna.

Men människan är en finurlig sort
trollar förbudet bort.

Hittar tusen vägar ut
struntar i politikernas beslut.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-20 09:29



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Även politikerna letar kryphål i sånt de själva beslutar om.
2022-10-22

  Solstrale VIP
Så mänskligt, så klart! Vem skulle tro en regel, reglar segel vind är gratis… fräck och rolig rimmad vers!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP