Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokrati

I ett demokratiskt land
blir det regeringsskifte ibland
det får vi finna oss i
om vi vill ha en demokrati

En enpartistat vill somliga ha
det är inte bra
nepotismen frodas i en sådan regi
det blir ett förskräckligt ryggklieri






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-20 09:49



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Så sant.
2022-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-10-21

  Lottie Ålhed VIP
Mycket bra!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP