Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mamma skrek till sin psykiskt sjuke son: BLI FRISK!!

En mamma skrek till sin 13-årige psykiskt sjuke son som hon grovt hade vanvårdat: BLI FRISK! BLI FRISK!!, BLI FRISK!!! JAG HAR INTE GJORT NÅGOT FEL!!!! Sen började hon slå honom i ansiktet ursinnigt vevandes med armarna som om hon kunde slå sjukdomen ur sin son som var allvarligt psykotisk efter att ha blivit lämnad ensam med ett supertrauma.
Doktor Krupp nere på BUP hade gett upp.
Hela samhället hade gett upp. Hela samhället satt och pillade med sina superlivsviktiga mobiltelefoner i ett Sverige som låg i koma.
Bara mamman var vaken och fortsatte straffa sin son som var helt och hållet borta i huvudet.
På radion sjöng Lasse Berghagen sträck ut din hand.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-21 23:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En sanning för många livsöden särskilt barn av idag! Många är frånvända verkligheten som ett barn i psykos genomlider, blindheten jämte stumheten är tyvärr ofta kollektiv inom BUP dessutom.
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP