Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Idag vid sjön efter regnet


Tonar in


Ändernas snatter
kyrkklockans klang i fjärran
hösten tonar in

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-10-22 14:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert att tona in så...
2022-11-06

  Chawa VIP
Rogivande vackert, omsvepande som ett varmt skyddande täcke...
2022-11-04

  Monika A Mirsch VIP
Utmärkt, märkt,
toner i stillhet
i skrivande
stund
TACK!

2022-11-01

  Maj-Lis VIP
Så är det, bara att följa med
2022-10-26

  Anya VIP
Så fin besjälning i sista raden som knyter ihop med de två första.
2022-10-24

  Lars Hedlin
Så fint!
2022-10-24

  Marita Ohlquist VIP
En fin Haiku som ger mig en känsla av lugn, ro och harmoni.
Det fina fotot förstärker texten innehåll.

2022-10-24

  Solstrale VIP
Klar skönhet i haikuform!
2022-10-24

  Bibbi VIP
Gillar!
2022-10-23

  Maiah VIP
Med få ord ger du stor känsla
2022-10-22

  Lena K Nilsson VIP
Kan höra ... Även fint i ord och bild!
2022-10-22

  Sparvögat VIP
Höstens vackra toner vilar här
i ändernas glada snatter
och i kyrkklockans klang…
Underbart i ord och bild!
2022-10-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag sjunger på en av våra skivor att det blir en hård höst. Det var hösten 2006. Tydligen blir den hårdare nu.

Vacker dikt!
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP