Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAN KOM IN

Han kom in från

de slamrande vidderna

färgad av neonblå nätterna

Han kom in från

de skramlande klubbarna

långt bort från Petter och getterna

När han gnuggade glittret

ur ögonen

blev refugen genast ohållbar

Han kom in från

de rumlande drumlarna

när man sa: "Vi har inte lång tid kvar"

 

 

Han kom hem

från en gnagande ovisshet

från en skräck som bar bomber och död

Han kom hem från en färd

på en kall planet

och fann värme vid altarets glöd

Han kom fram

och blev sedan ifrågasatt

av de skeptiska fränderna

Han kom in från

en småstads neonblå natt

och de härjande bränderna

 

LARZ GUSTAFSSON 22/10 2022

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-10-22 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP