Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häpnad- stupefaction.

 

skurar av olycka flödar från helvetet

våldsamma demoner har förökat sig i världen

tidens vise män kommer med dåliga profetior

forna mirakel har minskat.

 

människor väntar på Kristus, frälsaren

han kommer långsamt med sitt darrande hopp

framtiden ses i svarta nyanser

och planeten är föremål för stor uthållighet.

 

de heliga fäderna frestas till girighet

präster samlar rikedom hänsynslöst

de glömde nåd och bonhomie

Jag uppskattar inte längre deras beteende.

 

tårar rinner från de himmelska ikonerna

de tystade också änglasångerna.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-10-22 22:45



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.last.fm/music/B.B.+Bonsai/_/Prince+of+the+Night

2022-10-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Låt dem slåss från Amerika, inte från Rumänien, för att bli måltavla på grund av dem!
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP