Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED BLIDA ÖGON

Med blida ögon

blickar jag mot nejden

Den lunch som Aila lagade var bäst

Jag stannar upp en stund

och småler mitt i fejden

Så pausar jag min

ständiga protest

 

 

I burarna hos Nisse fanns kaniner

Han gödde dem med kakor

Stackars djur...

Det här var innan alla blev maskiner

och kuggar i vår västerlandskultur

 

 

Säg, skulle jag få skymta söta flickan

från stora, vita huset mittemot?

Ett litet foto hade jag i fickan

Och var väl redan då en idiot

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/10 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-10-24 13:08



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Målande bilder i fin dikt.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP