Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En Kungskobra har rymt från skansens terrarium


Kungskobran har rymt

Ha ha nu har jag rymt
av mig ser man inte en skymt
min gadd är full av giftig poesi
som lägger sig i
försök att stoppa mig
då förgiftar jag dig
för sanningen är vis
den skall fram till varje pris








Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-25 22:01



Bookmark and Share


  Margit Grell
Skarpt formulerat. Härlig läsning.
2022-10-28

  Anya VIP
Jaså, inte bara en kungskobra som rymt. Nu är det två med giftiga gaddar!!!
Giftig poesi är bra!
2022-10-26

    Sefarge VIP
Är det säkert du
Ej haft en svans
-spets med i din
Medkompis för
-svinnande?
;)

2022-10-26

  Lottie Ålhed VIP
Var det en kungskobra som rymde.?
Kul dikt från en annan Kungskobra..
2022-10-26

  Solstrale VIP
Rolig reflektiv och aktuell samtida rim med reson!
2022-10-26

    Lena Staaf VIP
Kungskobran har hållit sig lugn länge men nu tuffar han upp sig! Känns välgörande
2022-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Instängd i en bur är det svårt att värna och bejaka frihetens sanningar.
2022-10-26

  Blomma-Stjärna VIP
wow! en poesi med makt, visdom och sanning - samt med kraft att döda vem som hindrar sanningen att komma fram!
2022-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP