Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN

Varför valde du längtan
att bo i mitt bröst
var det bara en slumpens boning
Det är så tungt att känna
så tungt att höra
de orden som viskar
längtar längtar
Och du säjer ej min längtan
vad det är som du tillhör
är det sommar är  det kärlek
eller vad
men så länge vi ej vet
må du bo i mitt bröst
till den dagen
jag får ett svar

 

M-L






Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-26 19:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor som berör starkt!
2022-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt.
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP