Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En som jag såg genom bilrutan sitta i en annan bil.. kommentera


En man...

Det var en man,
En man med glasögon,

Det var en man,
En man i en bil,

Det var en man,
En man med brunt hår,

Det var en man,
En man me ögon så grymma,

Det var en man,
En man med en mördares skepnad,

Det var en man,
En man med glasögon...




Fri vers av tIsTeL
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-08-08 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, wow :) "En man med glasögon" får en helt annan betydelse i slutet. Ialf för mig... Häftigt! Bra!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

tIsTeL
tIsTeL

Mina favoriter
misshandel inne i dig