Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renwal 2022: Please forgive my spotty Swedish skills - LMG


Tripsmaster (på Svenska)

Tripsmaster kommer in på scenen
han ser lite halt ut
han ser lite mager ut
nyhetsförmedlare
stratocaster
gips i taket
ger mitt liv denna galna Aquarius känslan

han börja gå på gatorna
letar efter den magiska rytmen
hitta en parkbänk
nära en man som är rättvis
Tripsmaster börjar predika
frälsning för mängden

Det samlas runt honom
och lyssnar på hans ord

När han börjar

Han säger:

Jag har blivit utvald av kärlek
försummas av kärlek
nedslagen av kärlek
och upptäcks av kärlek

Det är den tiden på kvällen
när dagen är i full reträtt
och kvällshimlen tar över
och stjärnskurar regerar i
himlen och hälsar oss resenärer
som kommer att sitta vid dess fötter

Och så säger han:

Jag har blivit utvald av kärlek
försummas av kärlek
nedslagen av kärlek
och upptäcks av kärlek

Tripsmastern lutar sig över
att knyta skon
tittar upp och ler mot de
speciella få som börjar
tänk på vem han är
var han har varit och vad
skick vi alla är i

Och så säger han:

Jag har blivit utvald av kärlek
försummas av kärlek
nedslagen av kärlek
upptäckt av kärlek

och kanske till och med rättad av kärlek

i skydd av natten ...




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-30 14:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text, jag tycker om rytmen i orden och ser Tripmaster framför mig när jag läser.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP