Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Försökte nå den
sträckte mig högt mot molnen
Men den slank undan.
En liten del av drömmen
är fäst med tejp i hjärtat.






.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-30 14:37



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En användbar tejp... Finurlig, personlig text.
2022-10-30

  Gunwale VIP
Ja, varför är det ordnat så att drömmarna ger sig av så lätt?
De är ju så intressanta! Men visst har man kvar en skärva/strimma/känsla!
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP