Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens näst äldsta yrke

Trots förbud och lagar
gör människan vad hon behagar
Politikerna kämpar hårt
gör det för horan svårt
De liknar Don Quijote
som ädla känslor fått
att slåss mot människas drifter
med lagar och föreskrifter
är en omöjlighet
alla vet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-30 16:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varför tillskriver man "människan" med ordet "hon"? Är mannen ett djur eller vadå? Kan de ta sig till de mest omoraliska gärningar utan att känna skuld eller ha dåligt samvete?
2022-11-01

    Lena Staaf VIP
Drifter i all ära men man bör för den skull inte tillåta köp av kvinnors kroppar
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP