Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

eller oron över vad händer
då maskinen slutar fungera som den ska
Och man tänker fel
tackade nej till röntgen
Skrev till taivännen arma människa
ska själv till juristen
Måste hon själv
om jag inte får sova natten i ro
lämna in dame Ednas redovisning
lämnat nyckel säkerhets skull
Åt en honungsmacka mjölkglas
Borstade tänderna
Banan hade kanske varit bättre?

balansen plus och minus
förklaringen kan vara
Ångest och oro samma ansvaret
och alla djuren inga mer
postade Wilmer X rör till veterinären
De innehöll bajs för 3 dagar
Labbet kollar om mask o d
Inga mera katter hos mig trappar ner
Gode gud om du finns
låt mig sova och orka nästa dag
så hon inte behöver
Och glöm inte hålla din hand
över honom som Grimmen satt på trappan

Det finns..
Många samvetslösa och kriget fortsätter i Ukraina

Godnatt kloka uggla
Är inte som du behöver sova
Än vi är väldigt lika




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2022-11-01 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP