Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönstret


Det går att känna igen
spåren är jämlika
den som varit utsatt många år
av krig och andra katastrofer
har större risk drabbas
av olika sjukdom
immunsystemet blir alltför nött.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-11-01 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP