Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


innovationer



Underverk tar sin tid
att skapa
det kan ta dagar och år
samla verktyg och material
ibland skapas de av en slump
ty den som ser livet
bortom allfartsvägarna
finner möjligheter
Den låter sig inte hindras
av skygglappar
där andra säger
det är omöjligt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2022-11-01 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP