Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterdäcken


Dags snart lägga på dem
fast vi behöver inte stressa
ännu över 10 plus
Ska intressant bli höra
vad de säger om bucklan
Svarar då den fick jag i pris
vilket var en surpris
eftersom körde alldeles
för långsamt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-11-02 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP