Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tiden går baklänges


Då det är höst
blir dagarna kortare
vi ställer undan möblerna
bäddar in de ömtåliga
bakom säckväv och löv
frosten knäpper i knutarna
till slut anländer
de vita flingorna
och bäddar in jorden
i vintervila

Så är det varje år
efter vinter kommer vår
visst vore det traumatiskt
med evig sommar
årstiderna ger oss längtan
efter vår sommar höst vinter
vi älskar olika
en del älskar natten andra dagen
så är det även med årstiderna






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-11-02 17:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack alla raringar som applåderar och kommenterar/Mvh
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP